Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζεφύρι: Τί είπε η 22χρονη στους αστυνομικούς - Πού έφθασαν οι έρευνες

Λίγο μετά τις οκτώ και μισή το βράδυ της Πέμπτης τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής είχαν στα χέρια τους την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση τής 22χρονης, που
εντοπίστηκε στο Ζεφύρι σε κωματώδη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr η νεαρή κοπέλα, που παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, περιέγραψε -με όσες λεπτομέρειες μπορούσε να θυμηθεί- τα όσα συνέβησαν.
"Είχα πάει με έναν φίλο μου, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουμε τη δόση μας. Πήραμε ναρκωτικά, κάναμε χρήση και ύστερα ξεκινήσαμε να περπατάμε σε διάφορους δρόμους, να περιπλανιόμαστε, ψάχνοντας να αγοράσουμε και άλλη δόση. Δεν θυμάμαι τίποτα από κάποιο σημείο και μετά, γιατί με έπιασε το ναρκωτικό και δεν είχα επαφή με το περιβάλλον." είπε στους αστυνομικούς μεταξύ άλλων.
Η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο τού άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο οι δρόμοι τους χώρισαν.
Όσον αφορά στο ζήτημα τού βιασμού, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, γιατί δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.
Οι αστυνομικοί θεωρούν πως πλέον έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη διάθεσή τους, προκειμένου να προχωρήσουν την έρευνά τους.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια