Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το πρώτο unfair Ανδρικόπουλου - Δεν γίνονται έτσι οι απογραφές κύριε Αρχηγέ

Είχαν την ατυχή τύχη να περάσω σήμερα από το γραφείο του απερχόμενου Αρχηγού, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, και από αύριο του νέου αρχηγού της Αστυνομίας. Το θέαμα που αντίκρισα ήταν
δυστυχώς αποκρουστικό και συνάμα προσβλητικό για το ήθος του καινούργιου αρχηγού.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εν αγνοία του η εξαιτίας της δικής του άγνοιας για το πώς γίνονται αυτού του είδους οι ανεπίσημες παραδόσεις-παραλαβές μεταξύ των συνεργατών των δύο αρχηγών, είδα ένα σμάρι από ανθρώπους του κυρίου Ανδρικόπουλου μέσα στο γραφείο του 6ου ορόφου, του αρχηγού δηλαδή της ΕΛ.ΑΣ, να καταγράφουν με εξοργιστική λεπτομέρεια τα πάντα, ακόμα και τα χαρτιά υγείας.
Το πιο τραγικό είναι ότι όλα αυτά συνέβαιναν ενώπιον του κυρίου Τσουβάλα, ο οποίος συνεπής στις αξίες του και στην ηθική του ήταν εκεί προκειμένου να τακτοποιήσει τις όποιες τελευταίες υπηρεσιακές εκκρεμότητες, εν όψει μάλιστα της αυριανής επίσημης τελετής παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων.
Γι’ αυτό γράφουμε κύριε Ανδρικόπουλε πως πρόκειται για unfair και πως δεν γίνονται κατ’ αυτόν τον τρόπο οι απογραφές. Αυτές γίνονται μεταξύ συνεργατών και όταν ολοκληρωθούν και εάν διαπιστωθεί η παραμικρή εκκρεμότητα ενημερώνεται ο υπασπιστής του απερχόμενου.


Του Γιώργου Καραϊβάζ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια