Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Η ταμπακιέρα συνάδελφοι είναι τα λεφτά'' - Kείμενο αστυνομικού


Ο Αύγουστος κ οι γιορτές - δηλαδή οι περίοδοι διακοπών - ποτέ δεν κατάφεραν να μου αποσπάσουν την προσοχή από τα προβλήματα.

Βλέπω εδώ κ καιρό συνδικαλιστές να αναλώνονται σε άρθρα βάλλοντας έναν κακό κατά γενική ομολογία υπουργό , κάποιοι δείχνοντας μας ως παράσημα τις πειθαρχικές διώξεις που τους ασκήθηκαν (!!!) αλλά για την ταμπακιέρα - τουλάχιστον στους μη συνδικαλιστές - ούτε φωνή!

Η ταμπακιέρα θα μου πείτε ποια είναι για σένα ? Η ταμπακιέρα συνάδελφοι είναι τα λεφτά. Τι γίνεται με αυτά που υποχρεώθηκε η κυβέρνηση να μας επιστρέψει με βάση την απόφαση του ΣΤΕ (ξέρετε το άλλο 50%, αν δεν ξέρετε είστε απαράδεκτοι ή χομπίστες στην αστυνομία). Πότε κ πως θα μας καταβληθούν? Πάλι με δόσεις?

Επειδή το να "πυροβολείς τον πιανίστα" - στη συγκεκριμένη περίπτωση τους συνδικαλιστές- είναι εύκολο, κάνοντας τους κριτική εγώ προσωπικά έχω να κάνω την εξής πρόταση:

Όποιος εκ των συναδέλφων επιθυμεί (τονίζω το οποίος επιθυμεί) να κάνει αίτηση προς την Υπηρεσία κ να ζητάει συμψηφισμό με μάχιμη πενταετία ή στρατό (οτιδήποτε λείπει στον καθένα). Όποιος δεν επιθυμεί τέτοιον συμψηφισμό να αιτηθεί να λάβει το ποσό που δικαιούται ολόκληρο. Με αυτό τον τρόπο θεωρώ πως κ το Κράτος θα βγει από την δύσκολη θέση να δώσει ζεστό χρήμα σε αυτούς που οφείλει αλλά κ οι συνάδελφοι δεν θα χρειαστεί να πληρώνουν τόσο καιρό 40αρια κλπ. Επίσης αν μειωθεί ο αριθμός των δικαιούχων άμεσης χρηματικής αποζημίωσης θα καταστεί ευκολότερο να αποζημιωθούν με ολόκληρο το ποσό εκείνοι που δεν χρειάζεται να πληρώσουν τα προαναφερθέντα.

Συνδικαλιστές δεν έχετε την πολυτέλεια των διακοπών, συνάδελφοι μη συνδικαλιστές ούτε εσείς έχετε πλέον την πολυτέλεια να είστε αμέτοχοι. Πριν σχολιάσετε κακοπροαίρετα τους συνδικαλιστές κάντε τους προτάσεις εφαρμόσιμες κ σταθείτε στο πλευρό τους στην διεκδίκηση αυτών των προτάσεων.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια