Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Κομμάτι της Ιστορίας" το πόρισμα για τη φονική πυρκαγιά - Τι λέει στο bloko.gr ο πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας

Νέα στοιχεία εμφανίζονται καθημερινά αναφορικά με τις συνθήκες και τα αίτια της "Μαύρης Δευτέρας", της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική. Η Εισαγγελία έχει ορίσει
πραγματογνώμονα τον Δημήτρη Λιότσο από το Πυροσβεστικό Σώμα με πολύχρονη εμπειρία και το bloko.gr ήρθε σε επαφή μαζί του και ζήτησε ένα πρώτο σχόλιο.
Ο κύριος Λιότσος τονίζει ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και στον ίδιο όσον αφορά στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα των ευρημάτων και την καλύτερη αξιοποίησή τους για έναν και μόνο λόγο, όπως λέει: "είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως φόρο τιμής για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική πυρκαγιά".
Η συγκεκριμένη πυρκαγιά, καθώς και η πραγματογνωμοσύνη της από εδώ και στο εξής θα αποτελεί κομμάτι της ιστορίας, μας αναφέρει ο Δημήτρης Λιότσος.

Η πραγματογνωμοσύνη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, αλλά χρειάζεται υπομονή, μας ανέφερε, ενώ ταυτόχρονα διαβεβαιώνει ότι όλα τα ευρήματα θα είναι στη διάθεση του ελληνικού λαού, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία για οτιδήποτε από οποιονδήποτε.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια