Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Ο κλέφτης έβγαζε σέλφι και πήγαιναν… στον αληθινό ιδιοκτήτη του κινητού

Νεαρός τσιγγάνος έκλεψε κινητό από Λαμιώτη αλλά υπολόγιζε χωρίς το…icloud. Ο ληστής μετά την αφαίρεση της συγκεκριμένης συσκευής άρχιζε να βγάζει σέλφι φωτογραφίες αλλά το μυαλό του δεν
μπορούσε να πάει στο ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα έφταναν στο… άνθρωπο από τον οποίο αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο.
Για όσους δεν γνωρίζουν, τα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, αποθηκεύουν τις φωτογραφίες, εκτός από τη συσκευή και σε έναν διαδικτυακό φάκελλο, στον οποίο ο ιδιοκτήτης του κινητού μπορεί να έχει πρόσβαση και από τον υπολογιστή του. Αυτό έκανε και ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης συσκευής. Άνοιξε τον υπολογιστή του και τσέκαρε τις τελευταίες φωτογραφίες που αποθηκεύτηκαν στο κινητό του.
Αφού είδε στις φωτογραφίες το πρόσωπο του κλέφτη, το θύμα της ληστείας πήγε στην αστυνομία και παρέδωσε τις εικόνες όπου ο τσιγγάνος απεικονιζόταν ξεκάθαρα -άλλωστε τον εαυτό του έβγαζε- με την ΕΛ.ΑΣ να αναλαμβάνει ρόλο. Αφού εντόπισε τον δράστη, οδηγήθηκε στο σπίτι του χθες το μεσημέρι όπου βρήκε στην κατοχή του το κλεμμένο κινητό χωρίς την κάρτα SIM.
Ο δράστης προσήχθη και ελήφθη απολογία αλλά δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του αυτόφωρου. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ εις βάρος του νεαρού τσιγγάνου σχηματίστηκε δικογραφία!
Πηγή: lamianow



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια