Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρίχρονη στις ΗΠΑ σώζει τον πατέρα της κάνοντας βίντεοκλήση!


Μόλις η 3χρονη Molly McCabe είδε τον μπαμπά της να πέφτει από τον καναπέ στο πάτωμα του σπιτιού τους, θεώρησε πως επρόκειτο για παιχνίδι.

Ωστόσο, ο μπαμπάς της παρέμενε ακίνητος στο πάτωμα για ώρα και το κοριτσάκι άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Μπαμπά, σήκω πάνω, μπαμπά τι συμβαίνει;».

Στη συνέχεια πήρε το κινητό του και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία FaceTime κάλεσε τη μαμά της που βρισκόταν στη δουλειά. Μόλις εκείνη απάντησε, η μικρή Molly έστρεψε την κάμερα του κινητού στον μπαμπά της φωνάζοντας «Μπαμπά, μπαμπά! Κοίτα τον μπαμπά», όπως δήλωσε η μητέρα της στο αμερικανικό δίκτυο ABC.


Η μητέρα της Molly τυγχάνει να είναι νοσοκόμα και μόλις αντίκρισε τον αναίσθητο σύζυγό της, κάλεσε γείτονες και φίλους να σπεύσουν στο σημείο και εκείνοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Τρέβορ είχε υποστεί θρόμβωση σε μία αρτηρία του εγκεφάλου του και προχώρησαν άμεσα σε επέμβαση.

Η Molly έχει υποστεί ψυχολογικά τραύματα από τη συγκεκριμένη εμπειρία και οι γονείς της εξετάζουν το ενδεχόμενο να της παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη μέσω ειδικών.


Πηγή: usay.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια