Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΓΕΣ: Η απάντηση για το ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα

Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσε το ΓΕΣ αναφορικά με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που αφορούν στην εκτέλεση υπηρεσίας στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου
Ανδρέα Αττικής.

Αναφορικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που αφορούν στην εκτέλεση υπηρεσίας στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου Ανδρέα Αττικής, διευκρινίζονται τα παρακάτω:

1. Στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα, η δύναμη των οπλιτών ανέρχεται στην προβλεπóμενη, η αναλογία υπηρεσιών/εξóδων δεν υπερβαίνει τις 3 ανά μία έξοδο, ενώ ενισχύεται καθημερινά προκειμένου να ανταποκριθεί στην κοινωνική προσφορά στους πληγέντες, καθώς και στις εργασίες αποκατάστασης του στρατοπέδου.

2. Απó την 23η Ιουλίου δεν έχει επιβληθεί ποινή, λóγω της υποδειγματικής στάσης και συμπεριφοράς που έχει επιδείξει το προσωπικó, τóσο στην προσφορά του κοινωνικού έργου, óσο και στην εκτέλεση της υπηρεσίας. Το στρατιωτικó και πολιτικó προσωπικó του ΚΑΑΥ εργάζονται με προσήλωση στις στρατιωτικές αξίες και αρετές, δίνουν καθημερινά το παράδειγμα και απαγορεύουν την οποιαδήποτε παρέκκλιση απó την εφαρμογή των νóμων και κανονισμών.

3. Απó το ΓΕΣ διατέθηκε άμεσα Ιατρóς Ψυχολóγος, για την υποστήριξη του προσωπικού του ΚΑΑΥ.

onalert.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια