Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Νικολόπουλος: Εγκληματικό το θράσος φιλοξενούμενων μουσουλμάνων


 Οι εντός Ελλάδος διωγμοί Χριστιανών από μουσουλμάνους σοκάρουν πραγματικά, γιατί πρόκειται για εκδήλωση απύθμενου θράσους από άτομα που δεν σέβονται τα φιλόξενα αισθήματα και την αλληλέγγυα συμπεριφορά των Ελλήνων!

Έγραψε το redskywarning ότι «βίαιη επίθεση από όχλο μουσουλμάνων δέχτηκαν Ιρανοί που έχουν γίνει χριστιανοί στο «Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων» στο Κουτσόχερο της Λάρισας, την περασμένη εβδομάδα, ενώ η αστυνομία καθόταν και παρακολουθούσε».

Το γεγονός εξόργισε τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος αντέδρασε αστραπιαία καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών.

Αναπτύσσοντας το σκεπτικό της κοινοβουλευτικής παρέμβασης του, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Η αμερικάνικη χριστιανική οργάνωση “222 Ministries”, η οποία βοηθά τους Ιρανούς χριστιανούς, δήλωσε στην International Christian Concern, (χριστιανική οργάνωση η οποία ασχολείται με τα δικαιώματα των χριστιανών διεθνώς), πως η επίθεση έγινε την ώρα που στον προσφυγικό καταυλισμό μια μικρή ομάδα χριστιανών είχε συγκεντρωθεί για μελέτη της Βίβλου και προσευχή.

Οι χριστιανοί, που είχαν περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, προσέλκυσαν την προσοχή των μουσουλμάνων στον καταυλισμό.

Ο όχλος τους επιτέθηκε, τους απειλούσε με μαχαίρια και χτύπησε τους άνδρες, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν δύο από αυτούς. Δύο γυναίκες και δύο μικρά παιδιά δέχτηκαν απειλές με μαχαίρια, ενώ χύθηκε βενζίνη στο κοντέινέρ τους. Τους αποκάλεσαν 'kaffirs' (άπιστους) και τους είπαν να φύγουν από τον καταυλισμό".

Τα ερωτήματα που απηύθυνε  ο Νίκος Νικολόπουλος στον Υπουργό Εσωτερικών είναι τα ακόλουθα:

1.            Τι γνωρίζετε για την πρωτοφανή δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν οι Χριστιανοί μέσα στο hot spot, στο Κουτσόχερο της Λάρισας;

2.            Η ΕΛΑΣ πως έδρασε και τι έγραψε στο βιβλίο συμβάντων;

3.            Έγινε διακομιδή και εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λαρισαίων τραυματιών; Εάν ναι, ποιες είναι οι ιατρικές γνωματεύσεις;

4.            Οι επιτιθέμενοι Μουσουλμάνοι εκλήθησαν από την αρμόδια Εισαγγελία να λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές πράξεις τους εις βάρος των Χριστιανών και σχηματίσθηκε δικογραφία;


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια