Αυτό το μέρος του σώματός σου αρέσει περισσότερο στις γυναίκες!Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει μια γυναίκα σε έναν άνδρα;

Σίγουρα εάν έκαναν αυτήν την ερώτηση στις γυναίκες, ομόφωνα θα έλεγαν το βλέμμα του, το χαμόγελό του, το πρόσωπό του... Υπάρχει, ωστόσο, μία επιστημονική μελέτη που αποκαλύπτει πως υπάρχει και κάτι άλλο που δεν μπορείς να φανταστείς... Τα πόδια!

Σύμφωνα με ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε από τη Royal Society Open Science του Πανεπιστημίου του Cambridge, διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένα το μήκος των άκρων είναι αυτό που μας κάνει να θεωρήσουμε ελκυστικότερο έναν άνδρα. Συμπέρασμα; Όσο πιο μακριά πόδια έχεις, τόσο πιο σέξι είσαι!

Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, συγκέντρωσαν 800 γυναίκες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και τους έδειξαν διαφορετικές εικόνες σωματικών αναλογιών εννέα χιλιάδων τυχαίων ανδρών. Η πλειοψηφία επέλεξε εκείνες στις οποίες τα πόδια είχαν μεγαλύτερο μήκος!

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ασυνείδητα οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι τα μακρά πόδια είναι συμπτώματα καλής ισορροπίας, υγείας και πλούτου, ενώ όταν είναι κοντά θεωρούν ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Εσύ τι πιστεύεις;


Πηγή: manslife.gr
_