Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλεξανδρούπολη: Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο από παράνομο εκτροφείο. Ο πελάτης ήταν αστυνομικός και τη συνέλαβε

Ένα παράνομο εκτροφείο σκύλων που λειτουργούσε στην Αλεξανδρούπολη, “ανακάλυψαν” οι 

αστυνομικοί με την σύλληψη χθες (7-8-2018) το πρωί σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, μιας 58χρονης που προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ο οποίος και την συνέλαβε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και καταγγελία φυσικά που έγινε στην αστυνομία, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη σε χώρο εκτροφείου σκύλων η 58χρονη, διότι πούλησε σε αστυνομικό, που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, έναντι 200 ευρώ, έναν σκύλο, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από το νόμο.
Σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης μία 21χρονη επίσης ελληνίδα, η οοοία είναι ιδιοκτήτρια του εκτροφείου και απουσίαζε κατά την διάρκεια του έλεγχου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
evros-news.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια