Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοι είναι οι ληστές που "μάγκωσε" η ΔΙΑΣ στο Μενίδι - Συγχαρητήρια από τον Αρχηγό


Ένας 24χρονος ομογενής από τη Ρωσία και ένας 33χρονος ομογενής από το Καζακστάν, παλιοί γνώριμοι των αρχών, είναι οι δύο ληστές που έπιασαν οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αμέσως
μετά την ένοπλη εισβολή τους σε κοσμηματοπωλείο στο Μενίδι.
Απόγευμα Παρασκευής, οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν όσα περισσότερα μπορούσαν. Διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα, αλλά οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που έφθασαν γρήγορα στην περιοχή, πήραν την περιγραφή των δραστών από τον ιδιοκτήτη και ακολούθησαν την πορεία διαφυγής τους.
Με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό κατάφεραν όχι μόνο να τους εντοπίσουν, αλλά και να βρουν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που οι ληστές είχαν προσπαθήσει να ξεφορτωθούν. Σε ένα οικόπεδο βρήκαν την αποκριάτικη μάσκα, που φορούσε ο ένας, βρήκαν δύο κασετίνες με κοσμήματα, ενώ σε κάδο βρήκαν και την γκρι τραγιάσκα.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι τους αστυνομικούς, που έλαβαν μέρος στην... καταδίωξη, κάλεσε ο Αρχηγός, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, προκειμένου να τους συγχαρεί, μιας και -όπως είπε και ο ίδιος- χρήματα επιπλέον δεν μπορεί να τους δώσει, αλλά ήθελε να τους επιβραβεύσει.
Το όνομα τού 24χρονου ήταν ανάμεσα σε εκείνα της συμμορίας, που είχε βάλει στο στόχαστρό της χρηματοκιβώτια εταιρειών, ενώ ο 33χρονος, είχε χαρακτηριστεί δραπέτης από τις φυλακές Κασσάνδρας και ανήκει στη συμμορία των VOR V Zakone.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια