Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ανασχηματισμός και οι πάντα φημολογούμενες κρίσεις Αρχηγών

Η φημολογία για κρίσεις Αρχηγών δεν μας έχει λείψει καθόλου ,ειδικά τον τελευταίο χρόνο! Σχεδόν κάθε εβδομάδα κάποιοι ήταν έτοιμοι να ράψουν στολές, άλλοι μοίραζαν θέσεις μετά από
την βέβαιη αναβάθμισή τους και οι πιο γραφικοί είχαν αρχίσει να μαζεύουν και χρήματα για το δώρο που θα έκαναν στον “αναβαθμισμένο”. Αμερικάνικη πρεσβεία, Άγγλοι, Γάλλο…Πορτογάλοι, έχουν εμπλακεί στα σενάρια που έχουν ακουστεί , αλλά πάντα διαψεύδονται από την πραγματικότητα, που στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι δύσκολη και σκληρή…
Το νέο …ποντάρισμα για αλλαγές έχει μεταφερθεί για τον Σεπτέμβριο! Όταν και θα συμπληρώσει τρία χρόνια θητείας ο Α/ΓΕΕΘΑ, την άδεια του οποίου για λόγους υγείας προσπάθησαν κάποιοι να εκμεταλλευθούν.
Όσοι κάνουν αναλύσεις περί κρίσεων στις ΕΔ και δίνουν “σίγουρες προβλέψεις” θα πρέπει να συμπεριλάβουν στις προβλέψεις τους ,ότι θα έχει προηγηθεί ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Στον οποίο ,έτσι όπως έχουν τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα προκύψει. Αυτό το ξέρουν μόνο ο Τσίπρας και ο Καμμένος, η σχέση των οποίων παραμένει στενή. Συνεπώς ας μη βιαστεί κανένας να πάει στον ράφτη για στολή.
Το εντυπωσιακό είναι ότι σ΄ όλες τις προβλέψεις και αναλύσεις αγνοούνται επιδεικτικά σοβαρότατα γεγονότα που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, τα οποία από μόνα τους αποκλείουν συγκεκριμένους μνηστήρες από θέσεις που πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν. Χωρίς να ξεχνάμε ποτέ ότι στην Ελλάδα όλα γίνονται, θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο να αναλάβει η κυβέρνηση επιπλέον κόστος με επιλογές που από μόνες τους “βγάζουν” πρωτοσέλιδους τίτλους.


militaire.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια