Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Όχι στις διώξεις των συναδέλφων μας

''Προτείνουμε την θωράκιση του κώδικα μεταθέσεων και εντός διευθύνσεων με  ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο που θα διαγράφει τον όρο υπηρεσιακές ανάγκες'' τονίζει η παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ.

Η παράταξη μας καταδικάζει τις συνδικαλιστικές διώξεις των τελευταίων μεταθέσεων καθώς και όσους υπόγεια  και στοχευμένα τις καθοδήγησαν.

 
Φυσικα τις καταδικάζει στο σύνολο τους, όπου αυτές έγιναν, και ανεξάρτητου συνδικαλιστικής παραταξης που ανήκουν οι Συναδερφοι που μετακινήθηκαν.
 

Επισης καταδικάζουμε στο σύνολο τους όλες τις μεταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν χωρίς αίτηση ή επιθυμία των μετατιθεμενων.

Προτείνουμε την θωράκιση του κώδικα μεταθέσεων και εντός διευθύνσεων με  ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο που θα διαγράφει τον ορο υπηρεσιακές ανάγκες.
 

Δεν είναι δυνατό να μετακινούνται Αστυνομικοί χωρίς αίτηση τους ή επιθυμία τους λόγω δήθεν υπηρεσιακών αναγκών και στην θέση τους να μετατίθενται άλλοι με αίτηση τους εκτός αυτων που εξυπηρετούν πάγιες συνδικαλιστικές διεκδικήσεις για απεμπλοκή αστυνομικών δυνάμεων από αλλοτρια καθήκοντα.
 
Δεν υπάρχουν αστυνομικοί που δεν κάνουν για την μια υπηρεσία και κάνουν για την άλλη.
 

Για δε τις περιπτώσεις των μετακινούμενων συνδικαλιστών θα πρέπει να ελεγχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία ο ρόλος και οι ενέργειες των τοπικών Ενώσεων.
Εμείς ως ΜΠΡΟΣΤΑ ενημερώνουμε τους εκλεγμένους συναδέλφους μας οτι σε περίπτωση που μας ζητηθεί βοήθεια και δεν παραχωρηθεί από τις τοπικες Ενώσεις ή την Πανελλήνια Ομοσπονδία πράγμα που θεωρούμε αδιανόητο, θα το κάνουμε εμεις παρέχοντας τους πλήρη στήριξη και νομική κάλυψη.

 
Μπροστα


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια