Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Σκοτεινή" υπόθεση διερευνά η ΕΛΑΣ - Στο μικροσκόπιο εγχώριοι "αστέρες" της παρανομίας

Κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος σε σκοτεινή υπόθεση στην οποία φέρονται να «πρωταγωνιστούν» γνωστά ονόματα της εγχώριας ... σόου-μπιζ της παρανομίας
καταβάλλουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Αρχές της Κρήτης.
 Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και η επιχείρηση που έγινε τα προηγούμενα 24ωρα σε διάφορες περιοχές και οδήγησε στην προσαγωγή-εξέταση κάποιων εκ των υπόπτων, οι οποίοι ερωτήθηκαν επί συγκεκριμένων ζητημάτων και κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τις κινήσεις και τις επαφές τους συγκεκριμένες ημερομηνίες. 
Θα έλεγε κάποιος ότι οι Αρχές στην φάση αυτή παίζουν το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού, δεν αναμένουν κάτι θεαματικό, έκριναν όμως ότι έπρεπε να αιφνιδιάσουν τους βασικούς υπόπτους και σε ανύποπτο χρόνο να τους θέσουν ερωτήματα με σκοπό να αξιοποιήσουν το περιεχόμενο των απαντήσεων σε μεταγενέστερο χρόνο, σε αντιπαραβολή με άλλα ευρήματα. 
Μεταξύ των ατόμων που εξετάστηκαν είναι και άνθρωποι που έχουν διαγράψει την δική τους …ιστορία στην παρανομία και μάλιστα έχουν γίνει πασίγνωστοι ανά το πανελλήνιο. Το παράδοξο της υπόθεσης (αν και όχι τόσο παράδοξο για την Ελλάδα) είναι ότι κάποιοι κατάφεραν μέσα από την εμπλοκή τους σε ειδεχθή αδικήματα, για τα οποία μάλιστα έχουν καταδικαστεί, να πλασάρουν και ένα ιδιότυπο life style.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαινομενικά η υπόθεση για την οποία ελέγχονται συντελέστηκε τον περασμένο Απρίλιο, τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, και είχε προκαλέσει συζητήσεις κυρίως στην δυτική Κρήτη αλλά οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί απλώς μία πτυχή ευρύτερης δράσης τους με σοβαρό υπόβαθρο. Αν οι Αρχές καταφέρουν να τους «δέσουν», θα το δείξει ο χρόνος.


cretalive.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια