Υποστράτηγος Π.Σ ε.α: Οι αρχηγοί της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έγιναν νάνοι για να ψηλώσει ο Τόσκας

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ο Υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Νίκος Χανιάς απαντά σε ερωτήματα για το τι πήγε λάθος και πέθαναν τόσοι άνθρωποι στις φονικές πυρκαγιές.

Για τον αριθμό των νεκρών είπε ότι θα αυξηθεί μιας και δεν έχουμε υπολογίσει μετανάστες και άλλους που είχαν βρει καταφύγιο στην περιοχή…

Μάλιστα είπε πως το κράτος είχε στη διάθεση του το σύστημα EVITA και θα μπορούσε να ενημερώσει για τη φωτιά που ερχόταν.
Η μεγάλη όμως βόμβα ήρθε όταν τον ρωτήσαμε για τη συνέντευξη τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τους αρχηγούς Πυροσβεστικής και Αστυνομίας λέγοντας ότι οι δύο αρχηγοί έγιναν νάνοι για να φανεί πιο ψηλός ο Τόσκας.

Σε αντίθεση με τους αρχηγό τους, οι Ελληνες πυροσβέστες σχολιαζει ο κ. Χανιάς εχει πολυ υψηλό αίσθημα καθηκοντος, πολύ υψηλότερο από τους συναδέλφους τους σε όλη την Ευρώπη.
Παράλληλα μας εδωσε και μια εικόνα από τα λάθη που έγιναν στη διαχείριση της κατάστασης
Ενώ δεν έκρυψε την πίστη του πως οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν όπως είχε γίνει και στις φωτιές στην Ηλεία
 ekorinthos.gr

_

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αυτος που έδινε μισθό σε μαιμού εποχικό πυροσβέστη και τον γλύτωσε ο Φούρλας τον οποίο κατόπιν έβριζε όπως συνηθίζουν να κάνουν οι αχάριστοι ξαναεμφανίστηκε ή μάλλον τον ανακάλυψαν ξανά! Οι ψυχίατροι ακόμα να τον ανακαλύψουν!