Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετάθεση παίρνουν οι Μητρετώδης και Κούκλατζης

Φεύγουν από τον Εβρο που υπηρετούσαν οι Μητρετώδης και Κούκλατζης, καθώς θα πάρουν μετάθεση. Επειτα από τις μέρες ξεκούρασης που ήδη ξεκίνησαν οι δύο έλληνες στρατιωτικοί θα
επιστρέψουν στη μονάδα τους αλλά για λίγο.
Σύμφωνα με το Star, oι δύο στρατιωτικοί αναμένεται να πάρουν μετάθεση σε άλλη μονάδα από αυτή που υπηρετούσαν στον Έβρο. Αυτό είναι πλέον το πιο πιθανό σενάριο για τον Άγγελο και το Δημήτρη, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε δεκαήμερη άδεια. Μόλις αυτή τελειώσει, θα δώσουν και τις καταθέσεις τους για το τι ακριβώς συνέβη όταν τους συνέλαβαν, στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διενεργεί το ΓΕΣ.
Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού χαρακτήρισε «σύμβολα ενότητας» τους δύο στρατιωτικούς μας, οι οποίοι πάντως αναμένεται να πάρουν μετάθεση μόλις τελειώσει η άδειά τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.
Συγκινημένος, αλλά χαρούμενος, ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, αποκαλύπτει τι ζήτησε ο γιός του μόλις γύρισε στο σπίτι του στην Καστοριά.
«Διψούσε να μάθει νέα από τους φίλους του, πραγματικά διψούσε… είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, ολιγαρκής, συνετός…»
Ο Δημήτρης Κούκλατζης βρίσκεται ακόμα με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει η αδελφή του που γέννησε πρόσφατα. Αργότερα θα πάει στην Ορεστιάδα από όπου κατάγεται.


tanea.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια