Συνάντηση των Συνοριοφυλάκων της Θεσσαλονίκης με το δήμαρχο Παγγαίου


Tης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης

Ένωση μας πραγματοποίησε συνάντηση σε άριστο κλίμα σήμερα με τον δήμαρχο Παγγαίου κ. Αμανατίδη Φίλιππο στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Συζητήσαμε αναλυτικά τα θέματα της κατασκήνωσης ιδιαίτερα όσον αφορά την κατασκηνωτική περίοδο για τα τέκνα των αστυνομικών. Την επόμενη εβδομάδα θα περατωθεί η επικαιροποίηση αλλά και η επιλογή των αιτήσεων.Συγκεκριμένα 300 αιτήσεις από σύνολο 486.Επιπλέον 30 θα καλυφθούν με δαπάνη και ενέργειες της Ένωσης όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια.

 

      Προτεραιότητα έχουν οι πολύτεκνοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες και τα ορφανά σύμφωνα με την Επιτροπή του δήμου πράγμα δίκαιο και αμερόληπτο. Από εκεί και πέρα η αρμόδια Eπιτροπή του δήμου με κοινωνικά κριτήρια θα αποφανθεί επί των αιτήσεων. Η Ένωση μας που θεσμοθέτησε την κατασκηνωτική περίοδο των αστυνομικών σε αγαστή συνεργασία με το ίδρυμα εξοχών ΕΛ.ΑΣ. θα σταθεί αρωγός για 5η συνεχή χρονιά.

 

    Σε τελική ανάλυση ,συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά  κάτι πολύ θετικό για τα τέκνα μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την φετινή κατασκηνωτική περίοδο όσο και για τις επόμενες στο μέλλον να οργανωθούν τα πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο επ’ωφελεία των παιδιών!!                                 

 

                                                                       Μετά τιμής

 

                                                          για το Διοικητικό Συμβούλιο    

 

                                 Ο                                                                           Ο

 

                          Πρόεδρος                                                          Γεν. Γραμματέας

 

                Δημήτριος Χασεκίδης                                              Αναστάσιος Τσομπάνης


_