Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη στο Ρέθυμνο του Προέδρου Γρ. Γερακαράκου και του Αντιπροέδρου οικονομικών της Π.Ο.Α.Σ.Υ Β. Πανταζή

Την Παρασκευή 10/08/2018 επισκέφτηκαν την Ένωσή μας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόριος 



Γερακαράκος, μαζί με τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Βασίλειο Πανταζή. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Δωδεκανήσων και Μέλος στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μανώλης Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος Δυτικής Αττικής και μέλος στο Δ.Σ. της EUROCOP Γεώργιος Σταματάκης και το Μέλος στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μανούσος Γιανναδάκης. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, αρκετοί συνάδελφοι, από όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α. Ρεθύμνης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, ενημερώθηκαν από τον κ. Γερακαράκο για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας, τη συνεισφορά του συνδικαλισμού στην βελτίωση της καθημερινότητας του αστυνομικού καθώς και τους στόχους που έχουν τεθεί από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
Ο κ. Πανταζής επικεντρώθηκε και ανέπτυξε μισθολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα, αναλύοντας εκτενώς όλες τις αλλαγές που εισήχθησαν με το νέο μισθολόγιο, αλλά και ότι αφορά στο καθεστώς της συνταξιοδότησης, τον τρόπο υπολογισμού του 
εφάπαξ βοηθήματος, τα χρονικά όρια καταβολής της σύνταξης, τον τρόπο υπολογισμού αυτής και πολλά άλλα. 
Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών 
δέχθηκαν πληθώρα ερωτημάτων και απάντησαν σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη συνάντηση. 
Στη συνέχεια, παρουσία του Δ.Σ. της Ένωσής μας, όλοι οι ανωτέρω επισκέφτηκαν το Διευθυντή της Διεύθυνσής μας, Ταξίαρχο Αντώνιο Ρουτζάκη, με τον οποίο συζήτησαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αστυνομικός στο Ρέθυμνο και την ανάγκη άμεσης επίλυσης αυτών. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΑΓΟΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια