Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Τόσκας έδωσε συγχαρητήρια στον αστυνομικό που έκοψε κλήση στην κόρη του

Ολική αναδίπλωση πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί που κατάγγειλαν τον κ. Τόσκα, σχετικά με την δίωξη αστυνομικού ο οποίος έκοψε κλήση στην κόρη του και σε σχετική ενημέρωση μας
σημείωνε μεταξύ άλλων τα εξής: "Όχι απλα μετατίθεται από την Τροχαία Αγίας σε έτερη αλλά του βγήκε μετάθεση σε Α.Τ. (Δνση Ν/Α Αττικής) !
Αυτό στα χρονικά της αστυνομίας για τον βαθμό του Ανθ/μου και κάτω δεν έχει γίνει ουδέποτε!!!
Αυτό είναι που σοκάρει και κινεί την υποψία ότι έγινε από όσο πιο ψηλά μπορούσε η μετάθεση...".

Το bloko.gr όπως όφειλε επικοινώνησε χθες με αστυνομικές πηγές και συνεργάτες του κ. Τόσκα, οι οποίοι διέψευσαν με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο την "είδηση". Το αντίθετο μάλιστα. Όπως διαπιστώσαμε υπήρξε επικοινωνία στενού συνεργάτη του πρώην πλέον υπουργού, ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήρια του κ. Τόσκα στον ανθυπαστυνόμο.

Προς επίρρωση δε της παρεχόμενης προς εμάς αρχικής πληροφορίας, ήλθε ένα δεύτερο email του ίδιου αναγνώστη αστυνομικού ο οποίος μας έγραψε τα εξής: "Χαίρεται,
Παρακαλώ πολύ όπως κατεβάσετε την παρακάτω αναρτηση διότι προέκυψαν κάποια θέματα. Δεν υπάρχει καν το λινκ της αναδημοσιευσης άλλωστε. Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί...."

Όπως φαίνεται, η ανυπόστατη καταγγελία, υπήρξε είτε δημιούργημα της φαντασίας συνδικαλιστών της β/α Αττικής, είτε η απόφαση για υπηρεσιακή δίωξη λήφθηκε μεν από επικεφαλής του ανθυπαστυνόμου αξιωματικών,εν αγνοία του κ. Τόσκα και εξαιτίας του υπερβάλλοντος ζήλου για να φανούν αρεστοί στον πολιτικό προϊστάμενο τους.


ΥΓ: Φυσικά και δεν αποκαθηλώσαμε την αρχική ανάρτηση όπως μας ζήτησε ο αναγνώστης, προκειμένου να υπόκεινται όλοι σε κριτική. Μεταξύ αυτών και εμείς.


του Γιώργου Καραϊβάζ
 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια