Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς εντόπισαν τους ληστές του Φιλοπάππου - Από πότε τους έχουν ταυτοποιήσει

Εδώ και μέρες τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής είχαν καταλήξει στους ληστές του 25χρονου, που έχασε τη ζωή του στο Λόφο του Φιλοπάππου τη νύχτα του
15αύγουστου, αλλά μόλις χθες το απόγευμα κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ελάχιστα 24ωρα μετά το περιστατικό, έφθασε στον 11ο όροφο η... πολύτιμη πληροφορία. Ένα όνομα, χωρίς επίθετο, ήταν αρκετό για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι. Πολύτιμη "βοηθός" στις προσπάθειές τους η 23χρονη από την Πορτογαλία, η μοναδική μάρτυρας, που στις φωτογραφίες αναγνώρισε τα πρόσωπα των δραστών.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, που αντιμετώπισαν, ήταν ότι οι ύποπτοι είχαν... εξαφανιστεί.
Όσο κι αν τους αναζήτησαν στα στέκια, που σύχναζαν, δεν μπορούσαν να τους εντοπίσουν για αυτό και δόθηκε σήμα σε όλους τους μεθωριακούς σταθμούς, αλλά και στους αστυνομικούς που υπηρετούν στη Βόρεια Ελλάδα να αυξήσουν τους ελέγχους σε αλλοδαπούς, έχοντας τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των υπόπτων στα χέρια.
Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να εντοπίσουν έναν από τους τρεις στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και πάλι δεν του πέρασαν χειροπέδες την πρώτη στιγμή, γιατί φοβήθηκαν ότι έτσι μπορεί να ενημερωθούν οι άλλοι δύο και να εξαφανιστούν. Μόνον όταν εντόπισαν τους φυγάδες στα σύνορα με τα Σκόπια προχώρησαν στη σύλληψη και του τρίτου.
Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι ομολόγησαν πως συμμετείχαν στη ληστεία στου Φιλοπάππου, αλλά παρουσιάζουν το θάνατο τού 25χρονου ως δυστύχημα, λέγοντας ότι έκανε βήματα για να τους αποφύγει, παραπάτησε και έπεσε.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια