Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περί ευθυνών και παραιτήσεων – Του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου

Παραιτήθηκε επιτέλους ο Υπουργός(α)Προστασίας μας κ. Τοσκας,αναλαμβάνοντας την ευθύνη όπως είχε δηλώσει πρόσφατα για την Εθνική μας τραγωδία!

Το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει από την πρώτη στιγμή.

Φυσικό και επακόλουθο σε παρόμοιες καταστάσεις όμως να παραιτούνται ως ελάχιστη ένδειξη ευθιξίας και ευαισθησίας και οι υπ αυτόν Αρχηγοί Σωμάτων Ασφάλειας. Πολλώ δε μάλλον,όταν φέρουν ακέραια την ηθική τουλάχιστον ευθύνη για μια καταστροφή!

Όταν η ικανότητα κάποιων ..κεφαλών,δεν μετριέται με συνεντεύξεις τυπου..,όπου με θράσος προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους αυτή!

Όμως δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είδαμε παρόμοιες ευαισθησίες ούτε από τον Αρχηγό πυροσβεστικού Σώματος,ούτε από τον Γ.Γ.Πολιτικής ...Προστασίας μας,με τους οποίους δυστυχώς κάποτε υπήρξα και συνάδελφος...

Αντ αυτού όλοι μας θυμόμαστε τις πρόσφατες δηλώσεις τους περί τελειότητας ενεργειών των εκείνη τη κατάμαυρη για την πατρίδα μας μέρα..

Τώρα περισσότερο από ποτέ,θα λογοδοτήσουν Σ αυτές τις εκατοντάδες αθώες ψυχές που χάθηκαν στη κόλαση της πύρινης εκείνης λαίλαπας.Όπως και στις τραγικές οικογένειες των,όπως και σε όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια