Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεωρώ ότι η ευθύνη είναι συλλογική και έτσι θα έπρεπε να αποτυπωθεί - Αναγνώστης γράφει για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΣ

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Καλημέρα σας εντιμότατοι φίλοι μου, απορία ψάλτου βηξ.... Μετά από την μεγάλη φωτιά στην Α. Αττική και τις τραγικές επιπτώσεις της
είχαμε τις παραιτήσεις του Α. Υπουργού ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Πολίτη και του ΓΓΠΠ έστω και ετεροχρονισμένα ....
Κάπου εκεί ενδιάμεσα αποπέμφθηκε ο Αρχηγός του Π.Σ. και με απόφαση του ΚΥΣΕΑ ανέλαβε ο μέχρι τότε Υπαρχηγός Επιχειρήσεων νέος Αρχηγός του Π.Σ. και η ερώτηση μου είναι η εξής : καλά αυτός δεν ήταν ο υπεύθυνος του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Π.Σ. μαζί με τον Αρχηγό του Π.Σ. και τον Υπαρχηγό Υποστήριξης ???
Το γεγονός ότι δεν πήγε στο πεδίο της μάχης και παρέμεινε ως θεατής στο ΕΣΚΕ τον απαλλάσσει από την ευθύνη διαχείρισης του πολύ σοβαρού συμβάντος ??? Και τον επιβραβεύουμε ορίζοντας τον ως Αρχηγό του Π.Σ ???
Ή μήπως η δήλωση του Υπαρχηγού Υποστήριξης στα ΜΜΕ ότι αυτός δεν είχε καμμία ανάμιξη στο συμβάν όντας και αυτός στο ΕΣΚΕ την ώρα εξέλιξης του συμβάντος  (Αντιστράτηγος ων) θεωρεί ότι τον απαλλάσσει από την ρετσινιά ???
Θεωρώ ότι η ευθύνη είναι συλλογική και έτσι θα έπρεπε να αποτυπωθεί ....
Βεβαίως θα πρέπει να πούμε και για τις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών μας και να ξεπεράσουμε αν είναι δυνατόν τις ανοησίες τύπου Τέλογλου για τις μη απώλειες πυροσβεστών και πυροσβεστικών οχημάτων που μόνο οργή μου προκαλούν ....
Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω και προφανώς τα συμπεράσματα δικά σας .....

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια