Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος ανέλαβε καθήκοντα υπαρχηγού στην αστυνομία - Τί δέον γενέσθαι

Η αστυνομία για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά βιώνει μία πρωτόγνωρη ερμαφρόδιτη κατάσταση, που όπως είναι φυσικό, προκαλεί ... ραδιουργίες και
υπηρεσιακές μαρμαρυγές.

Χωρίς υπουργό, με αρχηγό, αλλά από κάτω ένα ασυνήθιστο ... εκκρεμές. Οι πληροφορίες του bloko.gr για την "αμφιρρέπεια" (ας μας επιτραπεί ο σολοικισμός) μεταξύ κρίσεων και αναπλήρωσης εξακολουθεί να διατηρείται και ως εκ τούτου και τουλάχιστον μέχρι τον διορισμό του νέου υπουργού, τα σχήματα παραμένουν ως έχουν, με μοναδική διαφοροποίηση, ότι καθήκοντα υπαρχηγού, μαζί μ' εκείνα του επιτελάρχη, θ' ασκεί προσωρινά ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Την ίδια ώρα, το παρασκήνιο όπως και οι πιέσεις οργιάζουν, με πρωτεργάτες όλους όσοι επιδίωκαν την πρώτη φορά γυναίκα αρχηγό, που τώρα κατά τα φαινόμενα υποβάθμισαν κατά κάποιο τρόπο την επιδίωξη, επιζητώντας την πρώτη φορά γυναίκα υπαρχηγό. Αξιοσημείωτο είναι πως όλοι όσοι επιδίωκαν την πρώτη φορά γυναίκα αρχηγό, επέμειναν μέχρι και δευτερόλεπτα πριν από την επιλογή του κ. Ανδρικόπουλου ως αρχηγού, χρησιμοποιώντας μάλιστα κι εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για αναμονή μεγάλης έκπληξης.



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια