Συλλυπητήρια και θλίψη για τον αδόκητο χαμό της Ανθυπαστυνόμου και της οικογένειας της

Τη θλίψη της για την απώλεια της 40χρονης ανθυπαστυνόμου Κασσιανής Σπανού που υπηρετούσε το

αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας και βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, εκφράζει η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.
Η άτυχη γυναίκα πέθανε μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κοκκινίδη, ηλικίας 40 ετών και τα δυο της αγγελούδια ηλικίας 8 και 5 ετών αντίστοιχα. 
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση οι συνάδελφοί της, «Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ήλπιζε έως την ύστατη στιγμή να βρεθεί η οικογένεια σώα, καθόσον από τη πρώτη στιγμή της τραγικής πυρκαγιάς είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη. Δυστυχώς, οι εικασίες και οι ανεπίσημες πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και την Τετάρτη 01/08/2018 στις 12 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία της οικογένειας». 
Οι συνάδελφοί της δηλώνουν «συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό της και οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη λύπη που νιώθουμε». Στο ύστατο αντίο θα την αποχαιρετίσει Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης
newpost.gr

_