Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπήρχαν στην αρχαιότητα … κινητά; Δείτε τι βρέθηκε στην Αυστρία!



Ένα αντικείμενο που βρέθηκε στην Αυστρία, μοιάζει ακριβώς όπως τα κινητά προηγούμενων χρόνων.

Η διαφορά είναι ότι τα πλήκτρα έχουν επάνω σύμβολα τα οποία μοιάζουν με αυτά της Σουμμερίας.

Δείτε το βίντεο:




Αν πιστέψατε όλα τα παραπάνω, να σας ενημερώσουμε ότι κακώς το κάνατε. Η φωτογραφία είναι μια φάρσα που την κατασκεύασε το Art Replik. Το Art Replik ήταν ένα εργαστήριο στην Αυστρία που κατασκεύαζε αντίγραφα αρχαίων αντικείμενων. Η ιστοσελίδα τους έχει κλείσει, πιθανότατα και το εργαστήριο, αλλά υπάρχει ακόμη στο web.archive.org.

Το Art Replik έφτιαξε καλούπι από ένα Ericsson SH888, σκάλισε πάνω στα πλήκτρα και στην οθόνη κάτι που μοιάζει με σφηνοειδή γραφή, ανάφερε πως βρέθηκε στην Αυστρία και πως η επιγραφή είναι του 13ου π.Χ. αιώνα, για να δημιουργήσει εντύπωση και να γίνει γνωστό.

Το Φεβρουάριο 2015 η φωτογραφία άρχισε να κυκλοφορεί σε διάφορα blogs που ασχολούνται με UFO, ενώ το Μάρτιο ανέβηκε το παραπάνω βίντεο στο You Tube.

Στο τέλος του Δεκεμβρίου του 2015, ο Daniel Muñoz, ένας ερευνητής ufo, παραφυσικός, μυστικιστής, και εναλλακτικός, ολιστικός θεραπευτής, (μια μορφή με λίγο από όλα τα εναλλακτικά) που πουλάει cd dvd και βιβλία για να βγαίνει το μεροκάματο, ανεβάζει τη φωτογραφία στο facebook.

Έτσι έφτασε και στα μέρη μας, το αρχαίο κινητό τηλέφωνο, το οποίο ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να αναπαράγεται από διάφορες ιστοσελίδες, ακόμη και αυτές που έχουν ως αντικείμενό τους την τεχνολογία. Τώρα μάθατε από πού αντέγραψε το σχέδιο η Ericsson για το SH888.


Πηγή: ellinikahoaxes.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια