Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΜΕΝΣ: Καμία ανοχή σε συκοφαντίες και ψεύδη


Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών με αφορμή δημοσίευμα ότι το Γενικό Επιτελείο στέλνει απόρρητο δελτίο
πληροφοριών σε ''συνδικαλιστές''.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή δημοσίευμα συγκεκριμένου site, την Τετάρτη 1/8/2018 στο οποίο γίνεται σαφής αναφορά ότι Γενικό Επιτελείο συνειδητά στέλνει το απόρρητο δελτίο πληροφοριών σε "συνδικαλιστές" (!!!), η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών κατέθεσε άμεσα, την Πέμπτη 2/8/2018,  αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

 

Για την ΠΟΜΕΝΣ, το ζήτημα της διαχείρισης των συστημάτων επικοινωνίας, των απορρήτων πληροφοριών και εγγράφων είναι μείζονος σημασίας, καθόσον ανάγεται στη διαφύλαξη του απορρήτου των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Επειδή σύμφωνα με το ανωτέρω δημοσίευμα, φέρεται να διενεργούνται παράνομες ενέργειες στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων, από πρόσωπα τα οποία δεν κατονομάζονται, η Ομοσπονδία μας, ως όφειλε, ανέδειξε άμεσα το θέμα, ζητώντας με τον πλέον επίσημο τρόπο να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και να αποδοθούν ευθύνες.

 

Με την αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην Πολιτική - Στρατιωτική Ηγεσία και στην ΕΣΗΕΑ, η ΠΟΜΕΝΣ δηλώνει αποφασισμένη, ενημερώνοντας άπαντες, ότι θα φτάνει μέχρι τέλους, κάθε απόπειρα συκοφάντησης και παρακώλυσης του έργου της.

 

Γνωρίζουμε ότι σε κάποιους συγκεκριμένους κύκλους, δεν είμαστε αρεστοί. Αυτό για την Ομοσπονδία μας και για την προοπτική της, είναι τίτλος τιμής.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 Λγος (ΠΖ)

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια