Στα χέρια της αστυνομίας ο καλλιεργητής που πυροβόλησε τους ανήλικους

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο ιδιοκτήτης του λαχανόκηπου που πυροβόλησε με αεροβόλο τους δύο ανήλικους που επιχείρησαν να τον κλέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος, είχε πέσει κι άλλες φορές στο παρελθόν θύμα κλοπής και όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να φυλάξει την περιουσία του με κάθε τρόπο. Οι ανήλικοι, προσέγγισαν τον λαχανόκηπο με ΙΧ αυτοκίνητο, στη θέα του οποίου, ο ιδιοκτήτης εξεμάνη και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους με το αεροβόλο που κρατούσε.
Τα σκάγια έπληξαν το όχημα τη στιγμή που ο οδηγός προσπαθούσε να κάνει αναστροφή και να απομακρυνθεί από το σημείο. Στη διάρκεια των ελιγμών αυτών, ο ένας από τους δύο ανήλικους τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο και νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η κατάσταση της υγείας του δεν ελλοχεύει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο, οι γιατροί ανησυχούν για την όρασή του καθώς έχει τραυματιστεί πολύ κοντά στα μάτια.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη νοσηλεία του πρώτου εφήβου στο νοσοκομείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο δεύτερος νεαρός εμφανίστηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να φροντίσουν οι γιατροί και τα δικά του επιπόλαια τραύματα, ενώ στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.
Στο σημείο που έγινε το επεισόδιο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι αναζητούσαν τον φερόμενο ως δράστη των πυροβολισμών.
Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο οι νεαροί τραυματίες, που δεν αποκλείεται να βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, να είχαν συνεργό που ήταν ενδεχομένως και ο οδηγός του οχήματος.
cretapost.gr
_