Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διπλό σοκ στην Ξάνθη: Αυτοκτονία επιχειρηματία, δολοφονία ασφαλιστή

Μετά τη δολοφονία ασφαλιστή στην Ξάνθη ένα νέο περιστατικό συνταράσσει την τοπική κοινωνία. Το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός γνωστός επιχειρηματίας της πόλης. Το πτώμα
του βρέθηκε στις 10.30 τη νύχτα με την Αστυνομία να αποκλείει την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια. Ο 54χρονος επιχειρηματίας ήταν νεκρός με αίματα σε διαμέρισμα που διατηρούσε σε οικοδομή.
Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως έδωσε τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από τις δύο τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι.
Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. 
Ο γνωστος επιχειρηματίας οπτικών ειδών ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα. 
Σχετικά με τις φήμες που θέλουν ο θάνατος του επιχειρηματία να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο xanthi2.gr ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν υπάρχει κάποια σχέση, ενώ το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα στη δολοφονία.
Σε κάθε περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: xanthi2.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια