Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι ευχές των Αξιωματικών Αττικής σε απερχόμενο και Αρχηγό

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας  Αττικής, στον απερχόμενο Αρχηγό μας, Αντιστράτηγο  κ. Τσουβάλα
Κωνσταντίνο, ευχόμαστε  να έχει υγεία , δύναμη και τύχη  στη ζωή του και εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του στην κοινωνία και την Αστυνομία.
         Στον νέο μας Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Ανδρικόπουλο Αριστείδη, που ανέλαβε την ηγεσία του Σώματος  σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για τη Χώρα μας,   λόγω της τραγικής απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας από τη λαίλαπα της φωτιάς στο Μάτι Αττικής,  ευχόμαστε να έχει επιτυχία στο δύσκολο  έργο του. Να είναι πάντα δυνατός και με το ίδιο σθένος και αγωνιστικότητα, που πάντα τον διέκριναν ως Αξιωματικό και συνδικαλιστή, να προσπαθήσει για μία Αστυνομία σύγχρονη και δημοκρατική που θα σέβεται και θα προασπίζει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών αλλά ταυτόχρονα θα σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών,  χωρίς αυτοί να  γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα προς εκτόνωση της κοινωνίας,  των περιστάσεων και των γεγονότων.
         Στην προσπαθειά του αυτή θα είμαστε αρωγοί με επισημάνσεις, προτάσεις και λύσεις.
      Ο                                      
Πρόεδρος                     
Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ

       Ο
Γ.Γραμματέας
Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια