Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

65χρονος είχε "ξαφρίσει" αγροτικές κατοικίες με λεία άνω των 11.000 ευρώ!

Εξιχνιάστηκαν, έξι περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε αποθήκες αγροτικών κατοικιών στο Ηράκλειο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 65χρονου Έλληνα.

Ο 65χρονος είχε προχωρήσει σε σωρεία κλοπών από γεωργικά και ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς μέχει διάφορα αντικείμενα με την αξία της λείας να ξεπερνάει τις 11.000 ευρώ. 
Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου, σε βάρος 65χρονου, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 31.07.2017 έως 24.02.2018 ο 65χρονος είχε διαπράξει έξι κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα αφαίρεσε από αποθήκες αγροτικών κατοικιών γεωργικά και ηλεκτρικά εργαλεία καθώς και διάφορα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 11.000 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του 65χρονου, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
flashnews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια