Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάλληλος έκλεψε από φούρνο της Κρήτης 60.000 ευρώ!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο φαίνεται να είχε 53χρονη υπάλληλος σε φούρνο. Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του φούρνου διαπίστωσε ότι έλειπαν από το ταμείο περί τα 210 ευρώ. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία να
επιληφθεί του θέματος.
Από την έρευνα προέκυψε ότι τα χρήματα είχε αφαιρέσει η 53χρονη υπάλληλος του καταστήματος αφού το ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και φυσικά κατασχέθηκε.
Ωστόσο η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…
Η γυναίκα "αράχνη" είχε αρχίσει τη δράση της από το 2017 ενώ μόνο το τελευταίο δίμηνο έκλεβε καθημερινά 50 με 100 ευρώ όπως διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν χρόνια υπάλληλος στο φούρνο συνεπώς έχαιρε της απολύτου εμπιστοσύνης του ιδιοκτήτη.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 53χρονη είχε αφαιρέσει συνολικά από το ταμείο της επιχείρησης του 49χρονου το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια!
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 53χρονης όπου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ, για το οποίο διερευνάται η προέλευση του.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

neakriti.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια