Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Τι υποστηρίζει ο 47χρονος που πυροβόλησε ανήλικους για ένα καρπούζι


Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 47χρονος ιδιοκτήτης περιβολιού, ο οποίος πυροβόλησε δύο ανήλικους σε χωριό της Κρήτης.
 
Ο άνδρας παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές. Ο εισαγγελέας υπηρεσίας του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, και ο 47χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του περιβολιού αρνείται ότι είχε πρόθεση να τους κάνει κακό. Επιμένει ότι οι δύο νεαροί δεν πήγαν απλώς για να κόψουν ένα καρπούζι από το μποστάνι του. Μπήκαν μέσα με το αυτοκίνητο και άρχισαν να καταστρέφουν τα καρπούζια, ενώ όταν πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό κινήθηκαν εναντίον του με το αυτοκίνητο.
«Δέχθηκε επίθεση τόσο σε βάρος της περιουσίας του όσο και προσωπική» τόνισε ο συνήγορος του κ. Νίκος Δαφνομήλης. Μάλιστα αποκάλυψε ότι δύο ημέρες πριν είχε συμβεί ένα άλλο περιστατικό πάλι στο μποστάνι του και ο ίδιος είχε ζητήσει από την Αστυνομία να κάνει συστάσεις ενώ μέσω γνωστών είχε διαμηνύσει και σε κάποιους να μην το ξανακάνουν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου κ. Νίκος Δαφνομίλης, ο πελάτης του υποστηρίζει ότι οι δύο ανήλικοι εισέβαλαν γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα στο μποστάνι του προκαλώντας ζημιές. Όταν αντιλήφθηκε το αγροτικό με τους δύο νεαρούς, βγήκε έξω και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Εκείνοι, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, έστριψαν το τιμόνι και άρχισαν να κατευθύνονται με ταχύτητα προς το μέρος του. Τότε, σημάδεψε το αυτοκίνητο και όχι τους νεαρούς και πυροβόλησε.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του "τα σκάγια έσκασαν χαμηλά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα ψηλά στον καπό και όχι στο τζάμι κι αυτό γιατί ο 47χρονος ήθελε να προστατέψει τη ζωή του και την περιουσία του και όχι να σκοτώσει".Από τους πυροβολισμούς ο ένας ανήλικος τραυματίστηκε στο μάτι ενώ ο άλλος ελαφρά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Πηγή: enikos με πληροφορίες από ekriti.gr, cretalive.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια