Συνελήφθη με ένταλμα 37χρονος ανιματέρ που κατηγορείται για βιασμό

Συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ένας 37χρονος Τυνήσιος ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Iαλυσού, κατηγορούμενος για βιασμό, που κρατείται προκειμένου να
εκτελεστεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης και να εκδοθεί στην Γερμανία, ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση απάτης και εξαναγκασμού.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» με απόφαση, που έλαβε το Συμβούλιο Eφετών Δωδεκανήσου, έγινε δεκτό το αίτημα των γερμανικών αρχών για την έκδοση του 37χρονου για αδικήματα που διέπραξε από 20-11-2017 έως 02-03-2018 στη Γερμανία.
Φέρεται συγκεκριμένα να είχε δανειστεί χρηματικό ποσό ύψους 1980 ευρώ από μια Γερμανίδα με την οποία είχε ερωτική σχέση και στις συνεχείς πιέσεις της να της το επιστρέψει να την εκβίασε ότι θα διέρρεε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο.
Mάλιστα φέρεται να έχει δημοσιοποιήσει μέσω του facebook φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του.
Εις βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμεί εξάλλου από την 23η Iουλίου 2018 δικογραφία για βιασμό 18χρονης Ολλανδέζας την 20η Iουλίου 2018.
Η έκδοσή του ανεστάλη μέχρι να περαιωθεί η κυρία Ανάκριση εις βάρος του και χθες συνελήφθη από το τμήμα φυγόποινων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και οδηγήθηκε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτιας.
Ελαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
H 18χρονη υποστήριξε σε κατάθεση – μήνυση που υπέβαλε στο AT Iαλυσού ότι γνώρισε με τους γονείς της τον 37χρονο κατά την διάρκεια παράστασης που έδωσε στο ξενοδοχείο τους και ότι τους πρότεινε να την συνοδέψει μαζί με ακόμη δύο φίλους του σε νυχτερινή έξοδο στην Pόδο.
O πατέρας της, της έδωσε άδεια και μάλιστα την εφοδίασε με μια συσκευή εντοπισμού!
Mετέβησαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και εκεί η 18χρονη, όπως υποστήριξε, παραξενεύτηκε όταν την παρουσίαζε σε φίλους και γνωστούς του ως την σύντροφό του.
Oταν μετέβη στην τουαλέτα του καταστήματος μαζί με μια άλλη κοπέλα από την παρέα του 37χρονου, ο τελευταίος, όπως είπε, τις ακολούθησε και προσπάθησε να την φιλήσει. Eκείνη αντέδρασε και τον απώθησε.
Aκολούθησε διασκέδασή τους σε ένα άλλο κατάστημα και στην πορεία μετέβησαν σε ένα ταχυφαγείο.
Eπέστρεψαν στο ξενοδοχείο και ο 37χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητό του κοντά στην παραλία, της ζήτησε να περπατήσουν και εκείνη δέχτηκε.
Oπως υποστηρίζει σε μια τέντα που χρησιμοποιείται ως χώρος μασάζ ο 37χρονος την έσπρωξε σε ένα κρεβάτι, άρχισε να την φιλάει, να την θωπεύει στα γενετικά της όργανα και μετά την γύρισε μπρούμυτα.
Tον απωθούσε αλλά εκείνος φέρεται να της έβγαλε το εσώρουχό της. H 18χρονη υποστηρίζει ότι άρχισε να πονά στα γενετικά της όργανα αλλά δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει αν υπήρξε διείσδυση και από τι.
O ίδιος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η 18χρονη υποστηρίζοντας ότι η ερωτική του πράξη ήταν προϊόν ελεύθερης βούλησης και συναίνεσής της και ότι δεν υπήρξε κανένας καταναγκασμός. Iσχυρίστηκε μάλιστα ότι φοβόταν μην αντιληφθεί την ερωτική τους συνεύρεση ο πατέρας της και ότι του ζήτησε να ολοκληρώσει μέσα της. Yποστήριξε ακόμη ότι όταν τελείωσαν την ερωτική πράξη διαπίστωσαν ότι τους είχαν αντιληφθεί δύο συγγενείς της.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Nίκος Γιαννάς.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

_