Ναύπακτος: Γύρισε η γλώσσα 22χρονου μετά από τροχαίο – Τον έσωσε Αστυνομικός με την συνδρομή πολιτών και του ΕΚΑΒ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 χθες το μεσημέρι, στο 9,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Λιδορικίου, κοντά στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου,
όταν υπό συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου, 21χρονος δικυκλιστής (ντελιβεράς) προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα τύπου κλούβα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Μάλιστα στο νεαρό γύρισε η γλώσσα κατά την πτώση του στο έδαφος, ωστόσο ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με την συνδρομή πολιτών και διασωστών του ΕΚΑΒ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr οι προσπάθειες του ένστολου και των υπολοίπων ήταν δραματικές και βέβαια πολύτιμες καθώς κατάφεραν να γλιτώσουν τον νεαρό δικυκλιστή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Aστυνομικός θα κληθεί σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας, Ανδρέα Τσαπικούνη, ο οποίος θα του απονείμει -σε πρώτη φάση- προφορικά τα εύσημα.

Πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους βοήθησαν τον νεαρό!

πηγή: sinidisi.gr

_