Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Τι έχουν οι άλλοι που δεν έχει ο Γιωτοπούλος;" - Κείμενο για τις μεταγωγές των μελών της 17Ν

Κείμενο που ήρθε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr:


Τι έχει ο Γιωτόπουλος που δεν έχουν οι άλλοι; Ο υπουργός δικαιοσύνης ψεύδεται όταν αναφέρεται στη μεταγωγή Κουφοντίνα και στην δήθεν αραίωση της φυλακής Κορυδαλλού.

Πιο συγκεκριμένα, η εντολή που έλαβαν οι υπεύθυνοι του Μεταγωγών ήταν η παραλαβή του κρατουμένου από ξεχωριστό τμήμα της φυλακής όπου από παλιά κρατούνταν οι συλληφθέντες της 17 Νοέμβρη. Από αυτό το τμήμα ποτέ δεν έχουν μεταχθεί κρατούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου και δεν έχει κτιριακά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (άλλο οικοδομικό τετράγωνο) με την κυρίως φυλακή του Κορυδαλλού όπου κρατείται ο 75χρονος ισοβίτης και ηγετικό στέλεχος της 17Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτοπούλος.

Υπενθυμίζω ότι ο Γιωτόπουλος είχε αιτηθεί την αποφυλάκιση του προ διετίας, αίτημα το οποίο απορρίφτηκε. Εντύπωση κάνει και η μεταγωγή Ξηρού κατόπιν διαμαρτυρίας του καθώς επίσης το γεγονός ότι οι μεταγωγές κρατούμενων προς αγροτικά η αλλά καταστήματα εναλλακτικής κράτησης είναι συχνές .

Τελευταία μεταφέρθηκε στις αποθήκες των φυλάκων του Κορυδαλλού ...από τον Κορυδαλλό, νεαρός καταδικασμένος για τρομοκρατία.

Τι άραγε έχει- ή δεν έχει- ο ηλικιωμένος κατάδικος Γιωτόπουλος και δεν μεταφέρεται και αυτός σε άλλη φυλακή για να εκτίσει την τελεσίδικη ποινή του; Θυμίζω ότι ο Γιωτόπουλος προ μερικών μηνών είχε καταγγείλει τις συνθήκες κράτησης του Κορυδαλλού ασκώντας δριμεία κριτική στον υπουργό μιλώντας μάλιστα για πτέρυγες ΄΄Κολωνάκι΄΄και πτέρυγες ‘’δυτικά προάστια΄΄….

Υ.Γ. Ο υπουργός δικαιοσύνης ψεύδεται… εκτός και αν επακολουθήσουν και άλλες μεταγωγές. 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια