Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Yπό έλεγχο η φωτιά στα Ριζά Ζαλόγγου - Πυροσβέστης στο Νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο Πρέβεζας μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα πυροσβέστης που επιχειρούσε από το απόγευμα της Κυριακής στη φωτιά που είχε ξεσπάσει στα Ριζά της Δημοτικής
Ενότητας Ζαλόγγου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πυροσβέστης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να κληθεί το ασθενοφόρο και να διακομισθεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου παραμένει, εκτός κινδύνου, για νοσηλεία.
Πρόκειται για τον γραμματέα της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου, ένα από τα δεκάδες στελέχη της τοπικής υπηρεσίας όπου τις προηγούμενες ημέρες μετακινήθηκαν και επιχειρούσαν στην Κινέτα αλλά και σε άλλες περιοχές.

Τα ωράρια που φέρουν σε πέρας το διάστημα αυτό οι πυροσβέστες είναι εξαντλητικά και εξουθενωτικά ενώ είναι πολύ συχνές οι μετακινήσεις ανά την Ελλάδα κι όπου υπάρχει ανάγκη για συνδρομή σε πυρόσβεση. Η φωτιά στα Ριζά ξέσπασε μετά από κεραυνό που συνόδευσε την καταιγίδα. Παρά την βροχόπτωση το πευκοδάσος άρχισε να φλέγεται με αποτέλεσμα να κινηθούν δώδεκα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πεζοπόρο τμήμα. Αργά το απόγευμα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

epiruspost.gr
fotia3
fotia1
fotia2

πηγή: sinidisi.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια