Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Online υπηρεσία σε νοσοκομείο ενημερώνει για το μέσο χρόνο αναμονής στα επείγοντα!



Στον «αέρα» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μία νέα online υπηρεσία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Βενιζελείου.

Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται real time σχετικά με το μέσο χρόνο αναμονής στα επείγοντα.

Κατά την προσέλευση του πολίτη στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, ενημερώνεται μέσω ειδικής οθόνης για το μέσο χρόνο αναμονής, σε πραγματικό χρόνο (real time), που θα χρειασθεί έως τη στιγμή που θα εξετασθεί από τους ιατρούς στα εξειδικευμένα ιατρεία του τμήματος. Επίσης, στην ίδια οθόνη αποτυπώνονται και στατιστικοί δείκτες που «τρέχουν» και αυτοί σε πραγματικό χρόνο και αφορούν την προσέλευση στα ΤΕΠ κάθε χρονική στιγμή, σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική στιγμή του 2017.


Η εν λόγω ενημέρωση γίνεται και από την ιστοσελίδα του Βενιζελείου www.venizeleio.gr, στο πάνω δεξί μέρος της (τις ημέρες που εφημερεύει το νοσοκομείο).

Το Βενιζέλειο για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, καθώς η παραπάνω εφαρμογή εφαρμόζεται πρώτη φορά πανελλαδικά σε δημόσιο Νοσοκομείο, αποτελώντας ένα εργαλείο ενημέρωσης του πολίτη, ώστε να γνωρίζει άμεσα το μέσο χρόνο αναμονής που ισχύει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.

Η εφαρμογή συνεχώς θα αναβαθμίζεται με νέες πληροφορίες για την ενημέρωση των πολιτών και σύντομα θα διατίθεται και στα Αγγλικά.

Πηγή: healthpharma.gr
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια