Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr


Θρήνος στην οικογένεια Κόκκαλη για την απώλεια του Σωκράτη Κόκκαλη Jr, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, στην διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στις ΗΠΑ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος Κόκκαλη, ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για σειρά επαγγελματικών συναντήσεων και επαφών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου, είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού για γεύμα, στο οποίο όμως δεν εμφανίστηκε, γεγονός που παραξένεψε τους συνδαιτημόνες και τους συνεργάτες τους. Η αναζήτηση κατέληξε με τον εντοπισμό της σορού του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη, γόνο του συνονόματου επιχειρηματία και της Ελένης Κόκκαλη.
Σύμφωνα με το Ίδρυμα Κόκκαλη, ο θάνατος του προήλθε απο καρδιακή ανακοπή. Ο εκλιπών ήταν και Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Κόκκαλη

Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.
Σωκράτης Κόκκαλης υιός

Ποιός ήταν ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (2001). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).
Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010.
Από το 2010 είναι Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

πηγή: ant1news.gr
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια