Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Νοτιοανατολικής για τη δωρεά περιπολικών στο Α.Τ. Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης



''Συγχαίρουμε το Δήμαρχο αλλά και τον Διοικητή του Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το όλο εγχείρημα και ελπίζουμε να συνεχιστούν τέτοιες καλές πρωτοβουλίες'' αναφέρει,
μεταξύ άλλων η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση:

    Τη Δευτέρα, 09/07/2018 και ώρα 11:00 σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ παρέδωσε δύο οχήματα μάρκας SUZUKI, δωρεά του Δήμου στο Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος ΤΟΣΚΑΣ, ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτριος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Χρήστος ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ, Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγος κ. Παναγιώτης ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ ΛΥΔΑΚΗΣ, o Διοικητής του Ά Τ.Τ. Ν/Α Αττικής Α/Ύ κ. Σωτήριος ΚΑΛΤΑΜΠΑΝΗΣ και ο αναπληρωτής Διευθυντής Υ.Α.Ν/Α.Α. Α/Ύ κ. Κωνσταντίνος ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ  



    Ο Διοικητής του Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  Α/’Υ κ. Σταύρος ΔΟΥΚΑΣ αφού παρέλαβε τα οχήματα, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του αυτή ενώ ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε ότι συμπαραστέκεται στο δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

  Την Ένωσή μας εκπροσώπησε ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Ταμίας κ. Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτριος ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗΣ.

  Την  Π.Ο.ΑΣ.Υ. εκπροσώπησε  ο Αντιπρόεδρος κ. Σταύρος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ και ο Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ και το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Νικόλαος ΡΗΓΑΣ.

  Η Ε.Α.Υ.Ν/Α Αττικής χαιρετίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, άλλωστε πολλές φορές απευθύνθηκε στην ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ειδικά τα χρόνια της κρίσης.

   Συγχαίρουμε το Δήμαρχο αλλά και τον Διοικητή του Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το όλο εγχείρημα και ελπίζουμε να συνεχιστούν τέτοιες καλές πρωτοβουλίες.

               
  Για το Δ.Σ.
-O-

Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

                -O-

Γεν. Γραμματέας

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 


_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια