Κωδικός "όνομα" - του Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ


Διαβάστε την ανάρτηση του Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Πρέπει επιτέλους ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του
και να μπούνε τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση για το θέμα της "Συμφωνίας των Πρεσπών " όπως ονομάστηκε η υπογραφή προσύμφωνου μεταξύ της Ελλάδος και των Σκοπίων (FYROM).
Ας δούμε λοιπόν τι λέει το κάθε κόμμα που είναι στη Βουλή.
ΣΥΡΙΖΑ
Πιστεύει ότι η συμφωνία που έχει κατάλήξη μέσα από την διαπραγμάτευση που έχει κάνει, είναι η καλύτερη από τις συζητήσεις που είχαν κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Άλλωστε είναι πάγια η θέση του υπέρ μιας σύνθετης με γεωγραφικό προσδιορισμό ονομασία , για όλες τις χρήσεις.
Νέα Δημοκρατία
Ήταν πάγια και η θέση και της Ν.Δ υπέρ της σύνθετης με γεωγραφικό προσδιορισμό ονομασία (χρήση του όρου Μακεδονία).
Σήμερα προσπαθεί να την συγκαλύψει για να κερδίσει όπως υπολογίζει " ψηφαλάκια " .
Επικεντρώνει λοιπόν , υποκριτικά την αντίθεσή της στα ζητήματα της εθνότητας και της γλώσσας , αποφεύγοντας να επαναλάβει την θέση της για την ονομασία.
Δεν την ενοχλεί η χρήση του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία των Σκοπίων.
Φορώντας την στολή του " Μακεδονομάχου" στη Βουλή , στην πραγματικότητα προσπάθησε να κρύψει την πραγματική της επιθυμία να γυρίσει στην εξουσία .
Αυτή είναι η Αλήθεια.
ΚΙΝ.ΑΛ
Ραγκούσης. Αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Κ.Κ.Ε
Η σιωπή τους σημαίνει επιδοκιμασία , σε ρυθμούς όπως πάντα εντός , εκτός , και επί τ' αυτά.
ΠΟΤΑΜΙ
Ο πρόεδρος του έχει πει ότι είναι θετικός με την συμφωνία που έχει πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Από κει και πέρα ανάλογα με ποιον Βουλευτή μιλάς.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Από την πρώτη στιγμή έχουμε δηλώσει μέσω του προέδρου μας και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Καμμένου ότι δεν συμφωνούμε σε καμία χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο όνομα των Σκοπίων.
οπότε εάν είναι καλύτερη ή όχι αυτή η συμφωνία από της προηγούμενες είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει.
οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουμε όποτε και εάν έρθει για κύρωση από την Ελληνική Βουλή ζητάμε να γίνει με διευρυμένη πλειοψηφία 180 Βουλευτών ή σε αντίθετη περίπτωση την απόφαση να την πάρει ο Ελληνικός Λαός μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος .
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι η υπεύθυνη στάση του Πάνου Καμμένου , κράτησε την Ελλάδα σταθερή και την οδηγεί εκτός μνημονίων.
Εάν προκύψει και όταν προκύψει ζήτημα κύρωσης της συμφωνίας με την FYROM θα την σταματήσουμε με κάθε Συνταγματικά προβλεπόμενο τρόπο.
Είναι λοιπόν ο Πατριωτισμός μας , Πατριωτισμός της ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και στους Έλληνες.
Ευστάθιος Ανθόπουλος
Γραμματέα
προστασίας του Πολίτη
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


_