Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Τι πρέπει να κάνουν οι συνάδελφοι - μέλη της Ένωσης προκειμένου να διασφαλίζουν τα δικαιώματά τους



Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών



Σε περιπτώσεις οφειλόμενων Η.Α. να κάνουν αναφορά για αυτοδίκαιη χρήση (Π.Δ. 394/2001 άρθρο 1 παρ.3). Επισημαίνεται ότι δικαίωμα για αυτοδίκαιη χρήση Η.Α. επιτρέπεται μετά την παρέλευση του 15νθημερου ακόμα και όταν μας έχει χορηγηθεί μία Η.Α. από τις δύο που υποχρεούται να μας χορηγήσει η Υπηρεσία, προκειμένου να λάβουμε και τη δεύτερη οφειλόμενη Η.Α. αυτοδίκαια. 

-> Σε περιπτώσεις που διατίθενται σε υπηρεσία σε συνθήκες που δε τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, υγιεινής να κάνουν αναφορά για τους λόγους αυτούς στους Προϊσταμένους τους (π.χ. σταθερές φυλάξεις, διμοιρίες των 8 ατόμων, ληγμένα αλεξίσφαιρα, χαλασμένα οχήματα). -

> Σε περιπτώσεις συμπεριφορών ή Διαταγών οι οποίες είναι παράνομες (π.χ. να προσέρχονται στην υπηρεσία 30 λεπτά πιο νωρίς με προφορική Διαταγή) να κάνουν εκ νέου αναφορές.

 -> Όλες αυτές τις αναφορές και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις αρνητικών απαντήσεων να τις αποστέλλουν στην Ένωση Αθηνών προς ενημέρωσή μας, ώστε να υπάρχει και σε εμάς μια πλήρης εικόνα. 

 -> Σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις η Ένωση Αθηνών θα επικοινωνεί με τους συναδέλφους και θα προσέρχεται στην Υπηρεσία τους ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. 

 -> Κυριότερα, αν οι συνάδελφοι ακολουθήσουν τη τακτική αυτή τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουμε θα χρησιμοποιηθούν ακόμα και για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

 -> Θα είμαστε δίπλα σας αλλά όλοι πρέπει να κάνουν αυτό που οφείλουν για τον εαυτό τους.

 -> Δεν φοβόμαστε, δεν απειλούμαστε, ο αγώνας για αξιοπρέπεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους!!!

_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια