Χιλιάδες ευρώ ο ''τζίρος'' σπείρας εμπόρων ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Λάρισα

Στα χέρια της αστυνομίας εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Λάρισας, της Πιερίας και της Θεσσαλονίκη. Πάνω από 60.000
ευρώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. 
Συνελήφθησαν όλα τα μέλη της οργάνωσης, συνολικά οκτώ  άτομα, ηλικίας από 35 έως 77 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί αθλητισμού και του Τελωνειακού Κώδικα.
Πιο συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι η εγκληματική οργάνωση, έχοντας ιεραρχική δομή, διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της και διαρκή δράση, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης και κάνναβης, τουλάχιστον από το μήνα Φεβρουάριο του 2017.
Κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες και οχήματα των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 1.167,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.069,2 γραμμάρια κάνναβης,3 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 65 εκατοστά, 86,1 γραμμάρια σκόνης άγνωστης σύνθεσης,1 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, 4 ζυγαριές ακριβείας, 285 τεμάχια (αμπούλες, δισκία, κάψουλες και φιαλίδια) αναβολικών σκευασμάτων, 62.805 ευρώ και 10.000 λεκ Αλβανίας, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, βαλλίστρα με βέλος, σιδερογροθιά και μεταλλικό αστέρι,7 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, μία μοτοσικλέτα και ένα τρίκυκλο,17 κινητά τηλέφωνα και 4 κάρτες sim. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας._