Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για μεταθέσεις στην Κορινθία

Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr


 Ούπς ,και εκ του θαύματος και άλλες μετακινήσεις αστυνομικών χωρίς αίτηση τους. Αυτή την φορά στην Κορινθία και ειδικότερα στην Τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας αλλά και σε άλλες υπηρεσίες του νομού . Εκεί λοιπόν ο νυν Ταξίαρχος έκρινε ότι πρέπει να μετακινηθούν 15 περίπου αστυνομικοί σε όλο το νομό χωρίς αίτηση τους. Σε κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις μάλιστα έδιωξε κάποιους <<ανεπιθύμητους >> και πήγε άλλους <<επιθυμητούς>> στην θέση τους .
 
Συγκεκριμένα εκδιώχθηκε άρον άρον μέλος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νόμου Κορινθίας πρώην Αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ και νυν μέλος της επιτροπής διοικητικών θεμάτων της ΠΟΑΣΥ καθώς άλλοι δυο  συνάδελφοι  από την ίδια υπηρεσία ,ο ένας γιατί έκανε χρήση άδειας ανατροφής τέκνου , και ο άλλος επειδή πήρε απόσπαση για νησί για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών . .Στο συμβούλιο συμμετείχε και ο ίδιος ο διοικητής τροχαίας αυτοκινητοδρόμων ο οποίος αναπλήρωσε το τακτικό μέλος (που προτίμησε να απέχει γιατί προφανώς αντιλήφθηκε τι πρόκειται να συμβεί  )και υπερασπίστηκε με σθένος τις διώξεις .Ο ρόλος δε του προεδρείου  της τοπικής ένωσης ύποπτος αφού για πρώτη φορά γίνονται τόσες μετακινήσεις αστυνομικών χωρίς αίτηση τους .
Να είναι λοιπόν  σίγουροι αυτοί που άνοιξαν τους ασκούς του Αίολου ότι ο άνεμος θα τους παρασύρει η τουλάχιστον θα τους πλευριτώσει .


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια