Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί καταγγέλλει παράταξη της Ένωση Αιτωλίας για το Συμβούλιο Μεταθέσεων

Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr




Καταγγέλλουμε τις πρακτικές κάποιων που εκ των πραγμάτων φάνηκε ότι στο μόνο που στόχευαν, ήταν να καταλάβουν θέσεις και όχι να διαχειριστούν τα προβλήματα του προσωπικού. Συγκεκριμένα οι εκλεγμένοι στο συμβούλιο μεταθέσεων, του πρώτου συνδυασμού ( όπως προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο ) Ενωμένη Αιτωλία, με επικεφαλή τον απερχόμενο πρόεδρο, δεν παρέστησαν στην συνεδρίαση για τα αιτήματα των συναδέλφων μας την 17/07/2018. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το συνδικαλιστικό όργανο και κατά συνέπεια οι συνάδελφοι μας να μην εκπροσωπηθούν από τα εκλεγμένα όργανα, όπως είθισται.

         Η εμπλοκή με τα κοινά προϋποθέτει συναδελφικότητα και αλληλεγγύη στους συναδέλφους μας, που το έχουν τόσο ανάγκη. Η στοχευμένη απουσία και ο ωχαδερφισμός έχουν αντίκτυπο στα συμφέροντα των Αστυνομικών. Η αποκλειστική ευθύνη αυτών των πράξεων βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους εκλεγμένους στο συμβούλιο μεταθέσεων καθώς την παράταξη στην οποία αυτοί ανήκουν.

        Τους καλούμε να παραιτηθούν πάραυτα προκειμένω να αναλάβουν συνάδελφοι εκλεγμένοι οι οποίοι έχουν πρόθεση και θέληση να εκπροσωπήσουν επάξια τους Συνάδελφους. Καλό θα ήταν λοιπόν ο επικεφαλής της παράταξης αυτής να πει την αλήθεια στους συναδέλφους και να σταματήσει επιτέλους να ρίχνει λάσπη για την  Ένωση μας. Όλοι στην Αιτωλία γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα καθώς και τον ρόλο ορισμένων που κάθε μέρα που περνά, που λειτουργούσαν αλλά δεν έπαψαν να λειτουργούν για ιδίο όφελος. Αντί λοιπόν ο συγκεκριμένος <<συνδικαλιστής>> να ρωτάει την Ένωση, καλύτερα να ρωτήσει τους εκλεγμένους συναδέλφους με τον συνδυασμό του στο συμβούλιο, που απαξιούν να συμμετέχουν θέτοντας τα συμφέροντα των Αστυνομικών της Αιτωλίας σε κίνδυνο.


ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Υ.ΑΙΤΩΛΙΑΣ

ΤΕΓΑΣ Χρήστος

ΜΠΙΛΑΛΗΣ  Μιχαήλ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια