Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνδικαλιστές έφτιαξαν την αίθουσα στη ΔΑ Δράμας

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των συνδικαλιστικών ενώσεων, που βοήθησαν στη διαμόρφωση τής αίθουσας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας: Σας γνωρίζουμε ότι οι τρεις συνδικαλιστικές Ενώσεις
Αστυνομικών και συγκεκριμένα το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, η Ένωση Αξιωματικών Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης και η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Συνοριακής Φύλαξης Ν.Δράμας, με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Δράμας ανταποκρίθηκαν από κοινού και ικανοποίησαν το αίτημα για διαμόρφωση - αξιοποίηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, στον 3ο όροφο του νέου κτιρίου της, επί της οδού 1ης  Ιουλίου & Χρυσοβέργη, με τη κατασκευή κατάλληλου ξύλινου εδράνου καθώς και την προμήθεια αναγκαίου αριθμού καρεκλών.
      Κατόπιν αυτής της σημαντικής εξέλιξης, ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 80 άτομα και να χρησιμοποιηθεί για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Δ.Α Δράμας, όπως πχ για τις συγκεντρώσεις αστυνομικού προσωπικού και προς το γενικό συμφέρον όλων των συναδέλφων, εν ενέργεια και εν αποστρατεία.  Επιπρόσθετα και ως χώρος πραγματοποίησης αστυνομικών εκπαιδεύσεων, ενημερωτικών  ημερίδων και λοιπών εκδηλώσεων, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση της προηγούμενης έγκρισης της Δ.Α Δράμας.


   Περαιτέρω οι παραπάνω (3) συνδικαλιστικές Ενώσεις ανταποκρίθηκαν και στο παράλληλο αίτημα για υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Γραφείου Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικού εγγράφου του Εκπαιδευτή Δ.Α Δράμας, και προέβησαν στην αγορά  ειδικού, απορροφητικού τάπητα συνολικού εμβαδού 36 τετραγωνικών μέτρων για τις ανάγκες των εκπαιδευμένων αστυνομικών, στο πλαίσιο της τακτικής συντηρητικής τους εκπαίδευσης.
      Θεωρούμε , κατόπιν αυτών ότι μπήκε ένα σημαντικό λιθαράκι στη  λειτουργία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας για την ικανοποίηση βασικών λειτουργικών της αναγκών. Οι Ενώσεις μας διαρκώς αφουγκραζόμενες τα αιτήματα των συναδέλφων μας, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν εμπράκτως τις δράσεις των υπηρεσιών και των συναδέλφων μας για μια καλύτερη και πιο αξιόμαχη Αστυνομία.


ΓΙΑ  ΤΑ  Δ.Σ.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος      ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος    ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ    ΤΣΟΥΚΑΣ Στέργιος     
       Σ.Α.Υ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ                       Ε.Α.Α.Μ.Θ.                          Ε.Α.Υ.Σ.Φ.ΔΡΑΜΑΣ         Σ.Α.Α.Ν.ΔΡΑΜΑΣ
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια