Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ραντεβού με την ιστορία για Κροατία και Αγγλία


Η Κροατία και η Αγγλία έχουν σήμερα ραντεβού με την ιστορία. Στις 21:00, στη Μόσχα, θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον
μεγάλο τελικό της Κυριακής 15 Ιουλίου, κόντρα στη Γαλλία.
Η Κροατία θέλει να προκριθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον μεγάλο τελικό. Πριν από 20 χρόνια, έφτασε έως τον μικρό τελικό, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, στη Γαλλία και κατέλαβε την τρίτη θέση. Η Αγγλία έχει ως στόχο να κατακτήσει, για δεύτερη φορά, το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από αυτό που πήρε, εντός έδρας, το 1966.
Στα νοκ άουτ παιχνίδια, η Κροατία προκρίθηκε στα πέναλτι, κόντρα στη Δανία με 3-2 και τη Ρωσία με 4-3. Η Αγγλία απέκλεισε, στη φάση των «16», στα πέναλτι, την Κολομβία με 4-3 και στα προημιτελικά, τη Σουηδία με 2-0.
Οι τρεις δηλαδή, από τις τέσσερις προκρίσεις τους, στα νοκ άουτ ματς, κρίθηκαν στα πέναλτι. Θα χρειαστεί να εκτελέσουν πέναλτι και στον αποψινό ημιτελικό; Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, αφού και στον σημερινό ημιτελικό, προσφέρονται η «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε».
Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.
Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Το στοίχημα της ημέρας για τον Άντε Ρέμπιτς
Η προσφορά της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, είναι για τον Άντε Ρέμπιτς, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Κροατίας με την Αγγλία. Ο Ρέμπιτς άνοιξε το σκορ, στη νίκη με 3-0 της Κροατίας, κόντρα στην Αργεντινή, στη φάση των ομίλων.
Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν, στον αποψινό ημιτελικό, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, γιατην ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το αν θα συμβεί πρώτο, το πλάγιο άουτ, το ελεύθερο χτύπημα (φάουλ, πέναλτι, οφσάιντ), το goal kick, το κόρνερ ή το γκολ.

Έξι συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα
Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και τα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τον ημιτελικό Κροατίας-Αγγλίας:
·         Να σκοράρει ο Μόντριτς και η Κροατία Over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο και η Κροατία να προκριθεί. 
·         Να σκοράρει ο Στέρλινγκ και η Αγγλία Over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο και η Αγγλία να προκριθεί.
·         Να σκοράρει ο Μάντζουκιτς και η Κροατία Over 3,5 κόρνερ και η Κροατία Over 1,5 κίτρινες κάρτες.
·         Να σκοράρει ο Κέιν και η Αγγλία Over 2,5 γκολ και η Αγγλία να κερδίσει το 1ο ημίχρονο. 
·         Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Over 9,5 κόρνερ αγώνα και 5 λεπτά καθυστερήσεων 2ου ημιχρόνου.
·         Να καταλογιστεί πέναλτι με χρήση του VAR και 1ο ημίχρονο ισοπαλία και Over 0,5 γκολ από το 81’ έως το τέλος της κανονικής διάρκειας.


_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια