Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Κυνηγός» μετάλλων ρήμαξε αθλητικές εγκαταστάσεις

Κάποιος ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τυρνάβου και έδωσε την ευκαιρία σε ένα νεαρό «κυνηγό» μετάλλων να τις λεηλατήσει προκαλώντας ιδιαίτερα
εκτεταμένες ζημιές! Όσα έκλεψε, όμως, βρέθηκαν στην κατοχή του δυο ημέρες αργότερα.

Ο 23χρονος δράστης είχε ξηλώσει αντλίες υδάτων και διάφορα άλλα εξαρτήματα από τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά δεν πρόλαβε να τα πουλήσει σε μάντρες ανακύκλωσης, καθώς η κλοπή που έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τα βρήκαν στο σπίτι του και τα παρέδωσαν σε εκπρόσωπο του Δήμου. Ωστόσο, ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σκαρφάλωσε στην περίφραξη μιας αποθήκης καλωδίων στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, ένας 30χρονος «κυνηγός» χαλκού και άρπαξε από τον υπαίθριο χώρο καλώδια χαλκού μήκους δέκα μέτρων. Την ώρα που πήγαινε να τα γυμνώσει για να πουλήσει το περιεχόμενό τους στο Βόλο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το καλώδιο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της αποθήκης.
πηγή: Πρώτο Θέμα

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια