Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια πληροφοριοδοτών

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Επειδή κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητήματα τα οποία τάχα έχουν δοθεί από
την Ένωση Αθηνών ή έχουν καταγγελθεί στην Ένωση Αθηνών, η Ένωσή μας διαμηνύει ότι τις θέσεις της, τις εκφράζουν οι επίσημες ανακοινώσεις της, οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της, τα θεσμικά όργανά της, οι αναρτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της και οι δημόσιες τοποθετήσεις αυτών που την εκπροσωπούν.
       Οποιεσδήποτε άλλες διαρροές ή πληροφορίες δεν εκφράζουν την Ένωσή μας  αλλά μόνο όσους τις διαρρέουν, έχοντας την αποκλειστική και ατομική ευθύνη αυτών και βέβαια τους χαρακτηρίζουν. Σε ανώνυμες δε περιπτώσεις πληροφοριών – καταγγελιών, όπως την πρόσφατη που αφορούσε παρατυπίες στις αθλητικές εξετάσεις υποψηφίων για την είσοδο στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αθηνών ουδεμία σχέση έχει και  δεν μπαίνει στον κόπο καν να ασχοληθεί.
       Στο δημόσιο λόγο οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί καθώς το δημόσιο βήμα δεν είναι ανεξέλεγκτο και πρέπει να διακατέχεται τουλάχιστον από τα στοιχειώδη στοιχεία δεοντολογίας.

                                                               Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                         - Ο -
                  Πρόεδρος                                                   Γεν. Γραμματέας                             
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                 ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια