Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ενημερώστε τους αρμόδιους - Είναι αμαρτία από το θεο αυτό που συνέβη''


"Με Ομάδα 35 ατόμων πήγαμε στο #Mάτι της #ραφηνας να προσφέρουμε εθελοντικό έργο όπως μπορούσαμε καλύτερα και όσο πιο οργανωμένοι μπορούσαμε. Πολλές ειδικότητες όπως ψυχολόγοι διασώστες, αστυνομικοί, γιατρός , επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι φύγαμε από τις δουλειες μας βαζοντας άδεια και να είμαστε κοντά στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Όλοι φύγαμε άπραγοι μετά από ώρες αναμονής αφού κανεις αρμοδιος αντιδημαρχος η μη δεν απάντησε  το κινητό τηλέφωνο του. Τηλέφωνα που μας έδωσε ο ερυθρος σταυρός, τον οποίο και ευχαριστούμε , ως τα κομβικά άτομα που θα μας κατένειμαν. Ένα από τα μεγάλα κρίματα των ωρών αυτών.

Ομοίως νοσηλευτές εθελοντές και πολιτικοί μηχανικοί και εκατοντάδες εθελοντες είχαν την ίδια τύχη. Μας στέλνανε από δω και από κει τελείως ανοργάνωτα σε σημεία που δεν χρειαζόμασταν καν κοινώς πήγαμε τελείως τσάμπα. Ενημερώστε τους αρμόδιους. Είναι αμαρτία από το θεο αυτό που συνέβη

Ειναι άδικο κ κρίμα τοσοι πολλοι ανθρωποι απο διαφορα μερη της Ελλαδας να θελουν να  βοηθησουν τους συναθρωπους μας που υποφερουν κ να μη βρισκουν ανταποκριση....."

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν εφικτό με τον καλύτερο τρόπο όπως να περιμένουμε στον προβολιθο με την αντίστοιχη εθελοντική πυροσβεστική ομάδα και να διενεργήσουν με μικρές περιπολίες για λίγο στα γύρω τετράγωνα.

Οσοι απαρτίσατε την μεγαλύτερη #εθελοντική ομάδα της ημερας αυτης στο μάτι της ραφηνας. ήθελα να νας δηλώσω ότι είστε πραγματικοί μαχητές  της ζωης και άξιοι.Ειμαι περήφανος σαν πρώην άντρας  ειδικής ομάδας  που σας γνώρισα σήμερα και σαν λέω ότι άνετα δούλευα με όσους γνώρισα. Πραγματικά διαμάντια ψυχής. Σας ευχαριστώ.

Ευχαριστω τα μέλη της #Ακαδημίας πολεμικων τεχνών και αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας περιστεριου ( #koeikanacademy ) όπως ιδιαιτέρως την γέφυρα ζωής ( #gefyrazohs #Γέφυρα_ζωής ) την #bimmernation  και την ομάδα #bmwmadowners . Ζητώ ταπεινά συγνώμη για όσους δεν μπορεσα η ξέχασα να επισημάνω. Μικρή σημασία έχει αφού ήδη όλοι γράψαμε ο ένας στην καρδιά του άλλου. Σίγουρα μετά από αυτή την εικόνα έπεται συνέχεια. Είμαστε πολλοί είμαστε ενεργοί δεν παραιτούμαστε. Απλά οτι κάνουμε πρέπει να έχει εννοια και Γιαυτο θα επανεργοποιηθουμε όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και υπάρχει συγκεκριμένο αίτημα των αρμοδίων και στοχευμένα δράσουμε εκ νέου. Τότε σίγουρα θα είμαστε τουλάχιστον 50. Οσοι σχεδιάζετε να πάτε προτείνω να μην το κάνετε έως ότου οι αρμόδιοι μπορέσουν να διαχειριστούν γόνιμα τις ανθρώπινες εθελοντικές ομάδες. Για κατα μόνας προσπάθειες ούτε λόγος. Πραγματικα δώρο άδωρον.

 

Θεόδωρος Απατζίδης


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια