Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πόλεμος της νύχτας ξεκίνησε από τους ... φούρνους - Προειδοποιητικά χτυπήματα στη μετά Καραγιάννη εποχή

Η εξόντωση του Μανώλη Καραγιάννη ήταν πέρα και πάνω από κάθε αμφιβολία πως θα άλλαζε άρδην τις ισορροπίες και τις "συμμαχίες" στον κόσμο της νύχτας και
όχι μόνο.


Οι προχθεσινές εμπρηστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σε δύο καταστήματα της αλυσίδας φούρνων «Bread Factory» σε Χολαργό και Περιστέρι, ήρθε ανάγλυφα να καταδείξει ότι παρήλθε η περίοδος του "ψυχρού πολέμου" όσο δ΄ηλαδή επικυριαρχούσαν οι δύο μεγάλες βαρονίες του υπόκοσμου και πλέον έχουμε περάσει σε μία νεοταξίτικη εοχή.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως η αλυσίδα των συγκεκριμένων φούρνων, ως ιδιοκτησία των οποίων εμφανίζονται επιχειρηματίες με βαρύ ιστορικό παρεθόν στο ροζ έγκλημα και στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ήταν από την υψηλή εποπτεία - ύπατη αρμοστεία του Καραγιάννη, τουλάσχιστον για μία σειρά των προηγούμενων ετών.

Όμως, ο Καραγιάννης δεν ζει πλέον και οι επίγονοι διεκδικούν οποιοδήποτε μερίδιο άφησε πίσω στην αγορά. Και κατά πως φαίνεται, οι επιχειρηματίες αρνήθηκαν να υπαχθούν σε νέο καθεστώς λειτουργίας, υπό αλλαγή νέας πλέον διεύθυνσης και το τίμημα ήταν η προειδοποίηση με τις βόμβες μολότοφ.


Θυμίζουμε ότι η πρώτη επίθεση έγινε στις 3.45, πρωί Πέμπτης, όταν μοτοσικλέτα με δύο άτομα πέρασε έξω από το φούρνο της λεωφόρου Μεσογείων 275. Η μηχανή σταμάτησε, οι επιβάτες πέταξαν μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή. Από την έκρηξη της μολότοφ προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στο δάπεδο.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, στις 3.50 μοτοσικλέτα με δύο άτομα εμφανίστηκε έξω από φούρνο της ίδιας αλυσίδας στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 2 στο Περιστέρι. Και σε αυτή την περίπτωση οι άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και ανέπτυξαν ταχύτητα διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.



του Γιώργου Καραϊβάζ

_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια